Gevulde eieren

gevulde eieren

Een ouderwetse ‘hippe hap’, deze maakte mijn moeder vroeger altijd op een feestje en heel stiekem vindt ik het eigenlijk nog steeds erg lekker!

Ingrediënten:
– 5 eieren
– 2 el mayonaise
– 1 tl kerriepoeder
– snufje zout en peper

Bereiden:
1. Kook de eieren in ca. 9 minuten gaar (hardgekookt). Laat even afkoelen.
2. Pel de eieren en snijd ze doormidden.
3. Verzamel al het eigeel in een bakje en prak met de mayonaise, kerrie en wat zout en peper tot een lekker prutje.
4. Vul de eieren met het eigeelmengsel en tadaaaa ready!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s