Spaghetti met garnalen, chili, olijven en groenten

Laatst heb ik een heerlijke glutenvrije spaghetti met garnalen, chili, olijven en groenten gemaakt! Dit is zeker een nieuw favoriet recept! Een echte saus maak je niet, maar het is een echte smaakbom door het gebruik van olijven, chili en (knoflook)olie. Ben je een visliefhebber? Dan is dit recept zeker het proberen waard!

spaghetti garnalen

Ingrediënten voor twee personen:

– 150 g glutenvrije (volkoren) spaghetti

– 150 g sperziebonen

– 200 g garnalen

– 1 chili peper

– zout en peper

– 2 el knoflook, chili of extra vergine olijfolie

– 3 el olijfolie

– 100 g olijven, gehalveerd

– 300 g cherry/snoeptomaatjes

Maken:

1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in een laagje water in ca. 15 tot 20 minuten gaar.

2. Pak ondertussen een wok of hapjespan en bak de garnalen en een chili peper in stukjes in 3 el olijfolie. Wanneer de garnalen roze zijn; de olijfjes en cherry/snoeptomaatjes toevoegen en even verwarmen/roerbakken.

3. Flinke bubs peper, snufje zout en nog 2 el knoflook/chili of extra vergine olijfolie en de afgegoten spaghetti en sperziebonen toevoegen. Ready to serve!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s