Gevulde courgette

Gevulde courgette
Dit is een recept voor een lichte maaltijd. Je kan de hoeveelheid ook verdubbelen of er wat zilvervliesrijst bij serveren.
Ingrediënten (4 personen)
– 2 courgette’s
– 2 blikjes tonijn
– 2 el zwarte olijven, gehakt
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 el gehakte peterselie
– snufje zout en peper
– 1 bol mozzarella of 100 g geraspte oude kaas

Bereiden:
1. Halveer de courgettes en lepel het binnenste gedeelte eruit. Bewaar hiervan de helft en snijd dit in kleine blokjes.
2. Laat de tonijn uitlekken en meng met het courgette prutje, olijven, tomatenblokjes en 1 el peterselie.
3. Vul de courgette’s met het tonijnmengsel en verdeel er een beetje mozzarella of geraspte kaas overheen.
4. Zet de courgette’s ca. 20 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Ter garnering nog een beetje peterselie!

Een gedachte over “Gevulde courgette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s