Gegrilde courgette

gegrilde courgette

Nog een favoriet… gegrilde courgette! Veel meer smaak dan normaal of geroerbakt. Eet het als borrelhapje met een druppel olijfolie erover, als topping/beleg op brood of crackers, in een salade of stamppot. Het kan allemaal!

Snijd één courgette in plakjes (in de lengte of dwars zodat er rondjes ontstaan, net wat je makkelijker vindt). Bestrooi met een beetje zout en peper en smeer in met wat olijfolie. Zet een grillpan op hoog vuur en gril de courgette aan beide kanten kort aan totdat er streepjes ontstaan. Zowel koud als warm erg lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s