Basics: Havermoutpap

Havermout met kaneelsuiker

Het blijft favoriet bij mij: de dag starten met havermoutpap! Het lekkerst met een beetje kaneelsuiker zoals weergegeven in dit recept. Wil je het nét iets gezonder? Voeg dan een paar blauwe bessen en/of plakjes banaan toe aan het eind. Of gewoon puur, je moet er van houden, maar ik vind het ‘saai en basic’ af en toe juist heel lekker!

Ingrediënten (voor 1 persoon):
– 250 ml lactosevrije melk
– 40 g havermout
– snufje zout
– 1 tl suiker
– 1/2 tl kaneel

Bereiden:
Breng de melk samen met de havermout, snufje zout en eventueel vanille aan de kook. Kook de pap één minuut en doe in een mooie kom. Meng de suiker en kaneel en strooi over de havermoutpap… Yum!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s