Havermout met banaan

low fodmap breakfast90 g havermout
150 ml lactosevrije melk
150 ml water
snufje zout
1 banaan
mespunt kaneel
1 el bruine suiker

1. Kook de havermout samen met de melk, water, kaneel en een snufje zout in ca. 5 minuten gaar.
2. Snijd de banaan in plakjes. Verwarm de suiker met 1 el water in een steelpannetje en laat het even pruttelen. Kijk uit dat het niet verbrand! Voeg de plakjes banaan toe en roer even.
3. Doe de havermoutpap in een groot bord en schep de gekarameliseerde bananen erop. Serveer eventueel met een klein beetje geklopte lactosevrije zuivelspread.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s